Vacatures

Wilt u werken op het Visser ‘t Hooft Lyceum?
Kijk dan op de vacaturepagina voor het VO van de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL).

Geen open sollicitaties

Het heeft geen zin om een open sollicitatie te sturen. Open sollicitaties houden wij niet in portefeuille, aangezien dat veel werk met zich meebrengt en vaak niet meer accuraat blijkt te zijn op het moment dat wij gaan werven.

U kunt het beste op de website van SCOL onze vacatures in Meesterbaan volgen. Kijk verder bij www.scoleiden.nl/vacatures.

Stage lopen?

Volg je een opleiding voor onderwijsassistent of doe je de PABO en zoek je een stageplek? Kijk dan op de website van het schoolbestuur, SCOL, voor meer informatie.

Word leraar in Leiden, Duin- & Bollenstreek!

Informatieavond ‘Leraar worden in Leiden, Duin- & Bollenstreek’ (digitaal)
Datum: Maandag 1 februari 2021 vanaf 19.30u

Overweeg jij een carrièreswitch en wil je de overstap naar het onderwijs maken? Meld je dan aan voor de informatieavond over Leraar worden in Leiden, Duin- & Bollenstreek!

Een groot aantal scholen in Leiden en de regio Duin- & Bollenstreek bundelt de krachten om je te helpen bij deze overstap naar het onderwijs. Van informeren over de mogelijkheden, het organiseren van oriëntatieactiviteiten tot persoonlijk begeleiding bij dit traject. Voor het komende schooljaar zijn deze scholen op zoek naar enthousiaste professionals, vooral met een achtergrond in de talen, bèta (wis-, natuur- en scheikunde) of techniek (voor de praktijkvakken Produceren, Installeren en Energie en Bouwen, Wonen en Interieur) die per 1 september 2021 aan de slag willen in het onderwijs.

Tijdens de informatieavond informeren we je over de mogelijkheden om op onze scholen te komen werken en welke ondersteuning wij je hierbij bieden. Twijfel je nog of je wel docent wil worden? Laat je inspireren door mensen die recent de overstap hebben gemaakt én docenten die al jaren werkzaam zijn in het onderwijs!

Wat kun je verwachten?
Op de informatieavond krijg je meer inzicht in de mogelijkheden om aan de slag te gaan in het onderwijs en wat er allemaal komt kijken bij deze overstap, kun je spreken met medewerkers aan wie je al je vragen kunt stellen over bijvoorbeeld:
• De deelnemende scholen aan dit project;
• Vacatures;
• Oriëntatiestages;
• Mogelijkheden voor zij-instromers;
• Opleidingsinstituten;
• Begeleiding van de school.

Ben je nieuwsgierig geworden en denk je na over een carrière als docent? Meld je aan via het inschrijfformulier voor de informatieavond!

Via: MS Teams, link naar digitale bijeenkomst volgt de week voorafgaand aan 1 februari 2021

Wanneer: maandag 1 februari 2021, 19.30 uur – 20.30 uur

Voor meer informatie ga naar https://www.leraarwordeninleidenduinenbollenstreek.nl/