Vacatures

Wilt u werken op het Visser ‘t Hooft Lyceum?
Kijk dan op de vacaturepagina voor het VO van de Stichting Confessioneel Onderwijs Leiden (SCOL).

Geen open sollicitaties

Het heeft geen zin om een open sollicitatie te sturen. Open sollicitaties houden wij niet in portefeuille, aangezien dat veel werk met zich meebrengt en vaak niet meer accuraat blijkt te zijn op het moment dat wij gaan werven.

U kunt het beste op de website van SCOL onze vacatures volgen. Kijk verder bij www.scoleiden.nl/vacatures.

Stage lopen?

Studenten zijn bij het Visser ’t Hooft Lyceum van harte welkom. Wij maken deel uit van de door het ministerie van OCW erkende Academische opleidingsschool ROSRijnland, een samenwerkingsverband van tien scholen voor voortgezet onderwijs in Leiden en de Duin- en Bollenstreek.

De opleidingsschool ROSRijnland werkt samen met zeven opleidingsinstituten: het ICLON (eerstegraads lerarenopleiding Leiden), TULO (universiteit Delft), de tweedegraads lerarenopleiding van de Hogeschool van Amsterdam (HvA), de  Academie Lichamelijke Opvoeding (ALO), de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO), de Breitner Academie en het Koninklijk Conservatorium Den Haag.

Voor meer informatie hierover kun je terecht op de site van ROSRijnland of bij de opleidingscoördinator van het Visser ’t Hooft Lyceum, de heer S. Neuteboom: ntb@vhl.nl.

Volg je een opleiding voor onderwijsassistent of doe je de PABO en zoek je een stageplek? Kijk dan op de website van het schoolbestuur, SCOL, voor meer informatie.