Een middelbare school kiezen is niet makkelijk. Er zijn er veel en allemaal hebben ze voor- en nadelen.
Voordat je kiest is het handig om bij scholen langs te gaan, sfeer te proeven, vragen te stellen en een beeld van de school te krijgen.

Aanmeldingsformulier Brugklas

Tijdens het schooljaar zijn er meerdere mogelijkheden om onze prachtige school te bezoeken:

De inloopmiddag: woensdag 18 november

Tijdens de inloopmiddag zijn alle leerlingen uit groep 7 en 8 samen met hun ouders welkom op onze school. We laten graag zien wat we in huis hebben. Je kunt tijdens deze middag de sfeer proeven van onze school, kijken wat de Hartlijn, projectweken en TLO inhouden en vragen stellen aan alle docenten, mentoren en de schoolleiding.

De informatieavond: donderdag 14 januari

Tijdens de informatieavond zijn alle ouders van harte welkom bij ons op school. We vertellen u graag alles over ons onderwijssysteem, hoe wij leerlingen begeleiden en hoe onze school werkt in de praktijk. Ook is er gelegenheid om al uw vragen te stellen.

De open dag: zaterdag 23 januari

De jaarlijkse open dag is het hoogtepunt van het jaar. Alle leerlingen uit groep 7 en 8 zijn samen met hun ouders welkom om onze school te bezoeken. Op deze dag zijn er lesjes te volgen, is onze topsfeer goed te zien, kun je vragen stellen aan leerlingen, docenten en schoolleiding en zie je pas echt of onze school bij je past.

Het mini open huis: woensdag 3 februari

Heb je een van de open dagen gemist, of wil je nog eens langskomen? Dan is dit de kans. Leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen lesjes volgen, vragen stellen en de sfeer van onze school nog 1 keer proeven.