Een middelbare school kiezen is niet makkelijk. Voordat er een keuze wordt gemaakt is het verstandig om bij scholen langs te gaan, sfeer te proeven, vragen te stellen om zo een beeld van de school te krijgen.

Het Visser in Rijnsburg is een fijne, overzichtelijke middelbare school waar de docenten uw kind écht kennen. Onze school is meer dan een leerfabriek. Wij zijn een school die onze leerlingen voorbereidt op de toekomst. Daarvoor zijn zaken als keuzes maken, burgerschap, talenten ontwikkelen en op andere manieren leren heel belangrijk.

Iedere middelbare school is anders, maar het belangrijkste is dat leerlingen zich thuis voelen op een school.

Onze open dagen:

Woensdag 6 maart: Mini open dag

Heb je onze school nog niet gezien? Of wil je nog een keer komen kijken? Dan is het mini open huis dé gelegenheid hiervoor!
Door middel van een mini speurtocht leer je héél de school kennen.

Na de open dagen:

Na het Mini Open Huis op woensdag 6 maart zitten de open dagen erop. Leerlingen en ouders kunnen natuurlijk wél een goed beeld krijgen via de sociale media en de website van onze school.

De aanmeldweek komt wel steeds dichterbij! Tussen 25 en 31 maart moeten alle leerlingen uit groep 8 zich aanmelden. Pas in deze week komt het online aanmeldformulier op onze website te staan!