Een middelbare school kiezen is niet makkelijk. Voordat er een keuze wordt gemaakt is het verstandig om bij scholen langs te gaan, sfeer te proeven, vragen te stellen om zo een beeld van de school te krijgen.

Het Visser in Rijnsburg is een fijne, overzichtelijke middelbare school waar de docenten uw kind écht kennen. Onze school is meer dan een leerfabriek. Wij zijn een school die onze leerlingen voorbereidt op de toekomst. Daarvoor zijn zaken als keuzes maken, burgerschap, talenten ontwikkelen en op andere manieren leren heel belangrijk.

Iedere middelbare school is anders, maar het belangrijkste is dat leerlingen zich thuis voelen op een school.
Daarom organiseren wij in het schooljaar 2022-2023 weer verschillende open dagen voor leerlingen en ouders om onze school te komen bekijken!

Inloopmiddag: woensdag 16 november

Tijdens de inloopmiddag is de school open voor ouders en leerlingen om de sfeer te proeven, vragen te stellen en de lokalen te bekijken. Ieder schoolvak organiseert iets wat de leerlingen uit groep 7 en 8 kunnen doen! Maar je kan tijdens deze middag ook lekker door het gebouw heen lopen, vragen stellen aan leerlingen én docenten en de sfeer van onze school proeven!

Datum: woensdag 16 november 2022
Tijd: tussen 14.00 uur en 16.00 uur
Voor wie? Leerlingen én ouders

 

Inloopmiddag: woensdag 30 november

Deze inloopmiddag organiseren we bewust voor alleen leerlingen uit groep 8! Zo kan je nóg beter zien hoe de lessen in elkaar zitten, welke opdrachten we gebruiken en hoe het niveau van de brugklas is! Ouders mogen natuurlijk wel onze bezoekers komen langsbrengen en ophalen! We verzorgen ook een kopje koffie of thee op het plein van de school! Gezellig rondom een vuurkorf bespreken hoe de middelbare school werkt!

Datum: woensdag 30 november 2022
Tijd: tussen 14.00 uur en 16.00 uur
Voor wie? Alleen leerlingen van groep 8

 

Informatieavond: donderdag 12 januari

Tijdens de informatieavond vertellen we alle ouders graag over onze school, de visie, de brugklas en welke leerlingbegeleiding we bieden. Ouders kunnen alle vragen stellen aan onze professionals! De editie op 12 januari wordt online georganiseerd via Microsoft Teams. Komt u liever fysiek langs in onze aula voor de informatieavond? Dat kan op donderdag 19 januari!

Datum: donderdag 12 januari 2023
Tijd: tussen 19.00 uur en 21.00 uur
Voor wie? Ouders

Let op: inschrijven voor de online informatieavond is verplicht.

 

Informatieavond: donderdag 19 januari

Tijdens de informatieavond vertellen we alle ouders graag over onze school, de visie, de brugklas en welke leerlingbegeleiding we bieden. Ouders kunnen alle vragen stellen aan onze professionals! De editie op 19 januari wordt georganiseerd bij ons in de aula. Komt u liever niet fysiek langs in onze aula, maar liever online? Dat kan op donderdag 12 januari!

Datum: donderdag 19 januari 2023
Tijd: tussen 19.00 uur en 21.00 uur
Voor wie? Ouders

Let op: inschrijven voor de fysieke informatieavond is niet nodig. Voor de online versie van 12 januari is inschrijven verplicht.

 

Open Dag: zaterdag 28 januari

De jaarlijkse open dag is het hoogtepunt van het schooljaar. Tijdens de open dag zijn alle lokalen open en zijn leerlingen en ouders van groep 7 en 8 meer dan welkom bij ons op school. De verschillende schoolvakken verzorgen een leuke activiteit, leerlingen kunnen rondlopen, vragen stellen aan leerlingen én docenten en de sfeer van onze school proeven. Inschrijven is niet nodig!

Datum: zaterdag 28 januari 2023
Tijd: tussen 10.00 uur en 14.00 uur
Voor wie? Ouders en leerlingen

 

Mini open huis: woensdag 15 februari

Het open huis gemist, of wil je misschien nog een keer kijken? Dat kan op het Mini Open Huis. Een open dag in mini vorm waarin we nog een laatste keer laten zien wat we doen tijdens de lessen, hoe we leerlingen begeleiden en een kans om de allerlaatste vragen te stellen!

Datum: woensdag 15 februari 2023
Tijd: tussen 14.00 uur en 16.00 uur
Voor wie? Ouders en leerlingen

 

Groep 7 middag: woensdag 15 maart

Een speciale en superleuke open dag speciaal voor groep 7. Alvast kijken naar een nieuwe middelbare school kan nooit kwaad! Je kan tijdens deze middag de sfeer proeven, vragen stellen en meedoen met verschillende workshops!

Datum: woensdag 15 maart 2023
Tijd: tussen 14.00 uur en 16.00 uur
Voor wie? Leerlingen uit groep 7

 

Onze school bekijken op afstand:

Wilt u graag samen met uw zoon of dochter onze school (nog eens) bekijken, dat kan zelfs vanuit huis!
Bekijk onze digitale rondleiding.

 

Bekijk de app!

Benieuwd naar onze school? Bekijk onze gloednieuwe app dan snel!