Een middelbare school kiezen is niet makkelijk. Voordat er een keuze wordt gemaakt is het verstandig om bij scholen langs te gaan, sfeer te proeven, vragen te stellen om zo een beeld van de school te krijgen.

Het Visser in Rijnsburg is een fijne, overzichtelijke middelbare school waar de docenten uw kind écht kennen. Onze school is meer dan een leerfabriek. Wij zijn een school die onze leerlingen voorbereidt op de toekomst. Daarvoor zijn zaken als keuzes maken, burgerschap, talenten ontwikkelen en op andere manieren leren heel belangrijk.

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Lees dan meer in onze folder!

Enthousiast geworden over onze school? Aanmelden kan hier!
Aanmeldingsformulier Brugklas

 

Open dagen:

Een middelbare school uitkiezen is geen gemakkelijke keuze. Iedere middelbare school heeft zijn eigen onderwijssysteem, sterke kanten en een eigen visie op het onderwijs. Het allerbelangrijkste is de sfeer proeven van een school, leerlingen moeten zich thuis voelen op school en het naar hun zin hebben.
Om ouders en leerlingen uit groep 7 en 8 de gelegenheid te geven om onze school te bezoeken, organiseren wij verschillende open dagen dit schooljaar. Op deze momenten kunnen ouders én leerlingen een kijkje komen nemen, lessen volgen, de sfeer proeven of vragen stellen.

 

Inloopmiddag: woensdag 17 november

Tijdens de inloopmiddag zijn ouders én leerlingen uit groep 7 en 8 van harte welkom op onze school. Leerlingen kunnen rondlopen in het gebouw en inlopen bij verschillende vakken. Daar ervaren ze wat je bijvoorbeeld doet bij technologie, tekenen of muziek. Leerlingen kunnen meedoen en alle vragen stellen aan docenten en leerlingen van onze school.
Voor ouders zijn er verschillende informatiekraampjes ingericht om een goed beeld te krijgen van onze school.
De middag duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelden is niet nodig!

 

Informatieavond: donderdag 20 januari

Speciaal voor ouders organiseren wij een informatieavond. Tijdens deze avond wordt er informatie gegeven over ons onderwijssysteem (TLO), over het leerdoelgericht onderwijs in de brugklas, over de begeleiding van leerlingen en nog veel meer!

Dé gelegenheid voor ouders met kinderen in groep 7 en 8 om langs te komen, informatie in te winnen en alle vragen te stellen over onze school!

 

Open dag: zaterdag 29 januari

Jaarlijks hét hoogtepunt: de open dag. Ouders en leerlingen mogen bij ons op school langskomen en bekijken of dit de school is die bij je past.

Tijdens de open dag is er van alles te doen. Lesjes volgen, lokalen bekijken, docenten en leerlingen spreken, individuele gesprekken over zorg, dyslexie en begeleiding. En nog veel meer….

Je hoeft je niet aan te melden, iedereen is welkom!

 

Mini Open Huis: woensdag 16 februari

Heb je de open dag gemist of wil je nog een keertje komen kijken? Dat kan op het mini open huis!
Nog een laatste kans om de school te bekijken!

 

Bekijk de app!

Benieuwd naar onze school? Bekijk onze gloednieuwe app dan snel!

Onze school bekijken op afstand:

Wilt u graag samen met uw zoon of dochter onze school bekijken? Dat kan!
Wij hebben een digitale rondleiding voor u, maar er is ook de mogelijkheid voor een persoonlijke rondleiding!
Een afspraak voor deze rondleiding kunt u maken met dhr. Van Duijvenbode.