Uw zoon of dochter is bij het Visser Rijnsburg welkom met een mavo- (vmbo-t), havo- of vwo-advies.
Leerlingen komen in de brugklas altijd in een dakpanbrugklas. Dit doen wij in de brugklas om het juiste niveau te ontdekken. Er is een vmbo-t/havo-brugklas en een havo/vwo-brugklas. Door onze dakpanbrugklassen worden onze leerlingen vaker en sneller op het juiste niveau geplaatst.

Voor de aanmelding van uw zoon of dochter vragen wij een volledig ingevuld aanmeldformulier. Dit aanmeldformulier kan digitaal worden ingevuld:

Aanmeldingsformulier VHL Rijnsburg

Aanmelden voor de brugklas van 2023-2024 kan door het bovenstaande formulier in te vullen. Aanmelden moet voor donderdag 16 maart.

Wilt u alvast wat meer lezen over de brugklas? Dat kan hier.

Aanmelden voor de VO+ klas

De VO+ klas is een klas voor leerlingen waarbij de ondersteuningsbehoeften aan het begin van de brugklas nog te groot zijn. De leerlingen kunnen tot een maximum van 2 schooljaren extra begeleiding krijgen in een VO + klas. Wilt u meer lezen of aanmelden voor de VO+? Lees dan hier verder.

Vragen over onze VO+ voorziening? Mailt u dan met onze ondersteuningscoördinator, mevrouw van den Blink.

Aangemeld voor de brugklas. En nu?

Na donderdag 16 maart gaan wij alle aanmeldingen verwerken. Dit houdt in dat wij de digitale dossiers doornemen en, waar nodig, contact opnemen met de ouders en de basisschooldocent.
In de week van maandag 3 april volgt een bericht over de toelating van uw zoon of dochter. Daarna gaan we de warme overdrachten met de basisschooldocenten doen. Aan de hand van deze gegevens gaan wij medio mei aan de slag met de klasindeling en organiseren wij in juni de kennismakingsgesprekken met de ouders.

Daarna begint al snel de zomervakantie en is de eerste schooldag op maandag 21 augustus. De eerste lesweek is de introductieweek. Tijdens deze week krijgen de leerlingen geen ”echte” lessen maar maken ze kennis met elkaar, de mentor, de docenten en het gebouw. Het programma blijft voorlopig nog even een geheimpje!

Aanmelden voor een hoger leerjaar

Wilt u uw zoon of dochter laten instromen in een hoger leerjaar? Dat kan!
Vult u dan onderstaand aanmeldingsformulier in:
Aanmeldingsformulier hoger leerjaar

Na contact met de middelbare school van uw zoon/dochter hoort u zo spoedig mogelijk over de toelating.
De teamleider neemt contact met u op over de plaatsing van uw zoon/dochter.

Volg het Visser ook op social media:

Heb jij de VO-app al gezien?

Houd het hele Visser in 1 app in de gaten. Ga naar de app-store en download de nieuwe VO-app.
VO App - Apps op Google Play