Het schooljaar is alweer in de zevende lesweek. We zijn aangekomen in de maand november, en deze maand staat er weer voldoende op de planning!

Te beginnen met volgende week, vrijdag 8 november, als de vierde klassers de presentatie doen van het profielwerkstuk.
Vervolgens is er op dinsdag 12 november de studiedag voor docenten, leerlingen zijn op deze dag vrij. Docenten gaan deze dag aan de slag met onderwijsontwikkeling.

Woensdag 20 november is een belangrijke dag voor school. Op deze woensdagmiddag staat de eerste open dag op het programma: de inloopmiddag. Leerlingen en ouders uit groep 7 en 8 zijn van harte welkom op onze school om een kijkje te nemen hoe het er bij ons aan toe gaat.

Na deze middag gaan we de examenperiode voor de vierde klas in. Donderdag 21 november tot en met maandag 25 november zijn er nog voorbereidingsdagen, daarna (dinsdag 26 november tot en met dinsdag 3 december) zijn de schoolexamens.

Voor de andere leerlingen op school is het ook een belangrijke periode! Op maandag 25 november en dinsdag 26 november zijn er de rapportvergaderingen, en op vrijdag 29 november volgt het eerste rapport!

Een belangrijke maand voor iedereen!