De eerste maand van 2020 zit er alweer bijna op! De maand januari zat bomvol leuke activiteiten en belangrijke dagen. Met het hoogtepunt van de maand: de open dag van zaterdag 25 januari!

Ook in februari is er genoeg te doen op het VHL Rijnsburg. We trappen het maandoverzicht af met het Mini Open Huis van woensdag 5 februari. Van 14.00 uur tot 15.30 uur zijn leerlingen uit groep 8 welkom om nog eens langs te komen op onze school. De sfeer te proeven, lesjes te volgen en vragen te stellen!

Donderdag 6 februari wordt de eerste stap naar een profielkeuze gezet door de leerlingen van 2 en 3 vmbo-t. Op deze donderdag moeten ze het voorlopige keuzeformulier inleveren. Op dit formulier geven ze aan welke vakken ze willen volgen in het volgende schooljaar.

Woensdag 12 februari is de studiedag voor docenten. Leerlingen zijn dan lesvrij. Docenten gaan aan de slag met onderwijsvernieuwing en waarborging van de kwaliteit van ons onderwijs.

Maandag 17 februari begint de laatste projectweek van dit schooljaar. Vier dagen wordt er projectmatig gewerkt. Het rooster komt zo snel mogelijk op de website te staan, maar het beloofd een fantastische week te worden! Vrijdag 21 februari is het dan tijd om lekker uit te rusten met een welverdiend weekje vrij!