Trots op onze leerlingen 4 Mavo!

Vanmiddag hebben we onze examenleerlingen gebeld en heel veel leerlingen gefeliciteerd met hun Mavo diploma. Momenteel is 98% van de leerlingen geslaagd. We zijn trots op dit resultaat en onze leerlingen!

 

 

 

Leerlingen hebben op school hun cijferlijst ondertekend en een kopie meegenomen naar huis. Leerlingen die het eindcijfer voor een vak willen verbeteren, kunnen zich aanmelden voor maximaal twee Resultaat-Verbeter-toetsen.

 

RV-toets

De RV-toets is een overkoepelend, representatief schoolexamen en is gebaseerd op het hele PTA van het betreffende vak. Vanaf 20 mei t/m maandag 25 mei kunnen leerlingen per mail bij mevrouw van der Velde (examensecretaris) aangeven welke (twee) toets(en) zij willen herkansen. E-mailadres: vld@vhl.nl.

 

We bereiden de examenleerlingen voor op de RV-toets(en). Leerlingen die zich aanmelden voor een RV-toets maken zo snel mogelijk een afspraak met hun docent, zodat wij op school de voorbereiding kunnen starten. De RV-toets wordt afgenomen op maandag 8 en woensdag 10 juni.

 

Diploma-uitreiking

De diploma-uitreiking is gepland op 24 en 25 juni. Twee weken van te voren informeren wij u over hoe en waar we de diploma’s gaan uitreiken.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Marcel Lensink

Interim teamleider Mavo

Visser ‘t Hooft Lyceum

Locatie Leiderdorp