Open dagen

In november hebben we verschillende bezoekmomenten voor leerlingen uit groep 8. Voor deze momenten worden de basisscholen door ons benaderd en geeft de leerkracht van groep 8 aan ons door of de leerlingen komen.

Op woensdag 3 november ontvangen we leerlingen van verschillende Leiderdorpse basisscholen. De basisscholen komen met hun gehele groep 8 en volgen een ochtend verschillende lessen bij ons.

Op woensdag 10 november hebben we een lesjesmiddag voor leerlingen in de regio Kaag en Braassem. Dit valt buiten schooltijd en is voor wie wil. Er wordt vanuit onze school een bus voor deze leerlingen geregeld. Het aanmelden gaat ook nu via de leerkracht van de eigen basisschool.

Op woensdag 24 november is er een lesochtend voor leerlingen van de SCOL-basisscholen. Op deze dag gaan leerlingen van groep 8 naar een middelbare school naar keuze en kan ook het Visser Leiderdorp bezocht worden.

Zit uw zoon of dochter op een school buiten Leiderdorp of regio Kaag en Braassem? Zij kunnen zich individueel aanmelden bij bro@vhl.nl en op 10 november aansluiten.

Onze mobiele app!

Vlogs

Heb je onze vlogs al gezien? We hebben 7 korte vlogs opgenomen over onze meest opvallende keuzes die wij als school gemaakt hebben.

VHL VLOGS! Een kijkje in ons onderwijs? Klik op deze link!