100 jaar Visser

Heb jij je al aangemeld voor de grote reünie op zaterdag 9 november?

In november 2019 viert het Visser zijn honderdste verjaardag! Een bijzondere gebeurtenis: 100 jaar Voortgezet Christelijk Onderwijs in Leiden is iets wat we niet zomaar voorbij kunnen laten gaan. Wil jij ook weten hoe het gaat met oud-klasgenoten of docenten waar jij les van hebt gehad? Bij de reünie op zaterdag 9 november is iedereen welkom die onderwijs heeft genoten of gegeven op onze school die de onderstaande namen heeft gehad:

  • Christelijke HBS
  • Christelijk Lyceum Dr. W.A. Visser ‘t Hooft
  • Visser ‘t Hooft Lyceum

Mis deze unieke reünie niet en bestel je toegangsbewijs!

Bestel ook kaarten voor onze theatervoorstellingen in de Leidse Schouwburg op 28, 29 en 30 oktober!

Het theater bloeit al meer dan 40 jaar op het Visser, dus bij een eeuwfeest hoort een theaterfeest!

Meer dan zestig spelers, regisseurs en andere makers werken aan ‘Visserskinderen’, een voorstelling over jeugd, over school, over tijd. Over die belangrijke periode van je leven die je op school doorbrengt en hoe die school in de loop van de tijd verandert. Over al die leerlingen, de stoere, de verlegen, de sportieve, de creatieve, de whizkid, de beauty queen, de queen bee, de roddelaar en het buitenbeentje. En over al die docenten, gedreven, overwerkt, streng of overdreven blij, met al hun wonderlijke eigenaardigheden.

Visserskinderen speelt op maandag 28 oktober (première), dinsdag 29 oktober en woensdag 30 oktober om 20:00 uur in de Leidse Schouwburg, Oude Vest 43 in Leiden. Een kaartje kost €15,-. Bestel nu kaarten via de site van de Schouwburg.

Voor leerlingen van het Visser ‘t Hooft Lyceum geldt een gereduceerde prijs van €7,50. Zij moeten bij het reserveren in stap 4 het tarief van €7,50 kiezen en hun leerlingpas laten zien aan de deur bij de Schouwburg.

Het Grote Visser Eeuwboek

We hebben een prachtig, boeiend eeuwboek gemaakt, onder redactie van Jos Nijhof en Erik Heijnis.

De presentatie van het Eeuwboek vindt plaats op vrijdagavond 1 november om 19:30 uur in het gebouw aan de Kagerstraat. Wil je daarbij aanwezig zijn? Geef je dan op via eeuwboek@vhl.nl o.v.v. het aantal personen.

Op de avond van de presentatie is het boek ook te koop voor het symbolische bedrag van €20,19. Betalen kan alleen via pin, we nemen helaas geen contact geld aan.

Het boek is ook te koop bij boekhandel De Kler.

Alles op een rij

Op deze website vind je alle informatie over de reünie. Je kunt via deze site ook in contact komen met andere oud-leerlingen en (oud-)medewerkers. Bestel hier je toegangsbewijs.

Kaarten voor de toneelvoorstellingen in de Leidse Schouwburg op 28, 29 en 30 oktober bestel je bij de Schouwburg.

Het eeuwboek is te koop tijdens de reünie (alleen pinbetaling) en bij boekhandel De Kler.