Kom je het Visser zelf ervaren?
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Visser ‘t Hooft Lyceum Leiden. Het allerleukste is natuurlijk om de sfeer hier zelf te ervaren. Hoe voelt het nu om hier rond te lopen, in dit gebouw te zijn, hoe zijn de docenten en de leerlingen? Wij zien ernaar uit om je jouw mogelijke nieuwe school te laten zien en kennis met je te maken. We hebben verschillende activiteiten en data in de agenda staan. Voor sommige activiteiten hebben we een maximaal aantal deelnemers. Ons advies: schrijf je snel in! Onze huidige activiteiten worden alleen georganiseerd voor groep 8 leerlingen. Zit je in groep 7? Scroll naar beneden, in het voorjaar mag jij ook sfeer komen proeven.

Vind je het leuk om af en toe te kijken wat er georganiseerd wordt op het Visser?
Neem dan een kijkje op onze instagram pagina: visserthooftlyceumleiden

Bezoekmomenten voor leerlingen en ouders (fysiek)
Op ludieke wijze bieden wij ouders en toekomstige leerlingen geheel corona proof kennis te maken met het Visser. We nodigen je uit voor een rondreis waarbij ouders en leerlingen de school leren kennen! Bezoek ons op vrijdagavond 28 januari ’22 (VOL) of zaterdag 29 januari ‘22. In verband met het de huidige maatregelen zullen wij alleen huidige groep 8 leerlingen ontvangen en per toekomstige leerling maar 1 ouder/ verzorger. Geef je op voor de avond of de ochtend via onderstaand reserveringssysteem. Kies eerst de juiste link, vrijdagavond of zaterdag? Vervolgens klik je de datum aan in het systeem en kan je een tijdslot kiezen. Vol is vol, als je graag wilt kiezen is het aan te raden snel te reserveren. Een rondreis/ mini bezichtiging duurt 1,5 uur. Goeie reis alvast!

28 januari is VOL, inschrijven niet meer mogelijk.

Inschrijven voor 29 januari (dag)

‘t Visser draait doorrr…(online)
Normaliter zouden we 14 januari ’22 een open huis organiseren. Helaas laten de corona maatregelen het momenteel niet toe om alles op onze traditionele wijze te doen. Om jullie toch te informeren hebben we een aflevering van ‘t Visser draait doorrr gelanceerd. Tijdens deze talkshow gehost door onze eigen docenten en leerlingen zullen de mooiste onderwijsaspecten van ‘t Visser aan bod komen. De aflevering is ook na de première te zien op ons YouTube kanaal.

Proeflessen voor leerlingen (allemaal VOL!)
Woensdagmiddag 12 januari (verplaatst naar 2 februari)
Woensdagmiddag 19 januari ‘22 (speciaal voor tto)
Woensdagmiddag 26 januari ‘22

Tijdens deze proeflessen ervaar je een middag op het Visser ‘t Hooft. Na inschrijving via onderstaande link ontvang je nog voor de kerstvakantie een bevestiging. Helaas is het niet meer mogelijk in te schrijven voor de proeflessen, ze zitten allemaal vol. De proeflessen zijn dit jaar alleen voor leerlingen uit groep 8. Voor groep 7 zullen er nog voor de zomervakantie middagen georganiseerd worden.
Proeflessen groep 7

Soms zijn er ouders die speciale vragen of wensen hebben of komt een toekomstige leerling uit een ander (internationaal) schoolsysteem. Of heb je een vraag over iets dat je gelezen hebt. Je kunt altijd contact opnemen met Mevr. Stevens, teamleider van de brugklas, via sme@vhl.nl