Kom je het Visser zelf ervaren?
Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Visser ‘t Hooft Lyceum Leiden. Het allerleukste is natuurlijk om de sfeer hier zelf te ervaren. Hoe voelt het nu om hier rond te lopen, in dit gebouw te zijn, hoe zijn de docenten en de leerlingen? Wij zien ernaar uit om je jouw nieuwe school te laten zien en kennis met je te maken. We hebben verschillende activiteiten en data in de agenda staan. Voor sommige activiteiten hebben we een maximaal aantal deelnemers. Ons advies: schrijf je snel in zodra de inschrijving geopend is! Via onderstaande link kun je aangeven dat je graag een notificatie ontvangt zodra de inschrijving geopend is.
STUUR ME EEN ALERT

Vind je het leuk om af en toe te kijken wat er georganiseerd wordt op het Visser?
Neem dan een kijkje op onze instagram pagina: visserthooftlyceumleiden

Bezoekmomenten voor leerlingen en ouders (fysiek)
Op ludieke wijze bieden wij ouders en toekomstige leerlingen geheel corona proof kennis te maken met het Visser. We nodigen je uit voor een rondreis waarbij ouders en leerlingen de school leren kennen! Bezoek ons op vrijdagavond 13 januari 2023 of zaterdagochtend 4 februari 2023. Medio oktober zal hier een aanmeldlink gepubliceerd worden voor deelname.

In het artikel uit Leidsch Dagblad lees je een impressie van de geslaagde openavond en opendag van vorig schooljaar ’21-’22
LD Open Dagen

Proeflessen voor groep 8 leerlingen
Tijdens deze proeflessen, speciaal voor groep 8, ervaar je een middag op het Visser ‘t Hooft. Vanaf eind oktober zal hier een link staan voor inschrijving. Na je inschrijving zul je een week voor de proefles plaatsvindt meer informatie ontvangen. De proeflessen zijn alleen voor leerlingen uit groep 8.  Je kunt alvast de volgende middagen in je agenda noteren:
20 december 2022
18 januari 2023 (TTO)
1 februari 2023
15 februari 2023

Groep 7
Voor groep 7 zal er op 7 juni een proeflessenmiddag georganiseerd worden. Inschrijving voor groep 7 zal via een link gaan die medio maart ’23 op deze plek gepubliceerd zal worden.

Rondleidingen
Er zullen rondleidingen gegeven worden voor kleine groepjes ouders en leerlingen. Het liefst zien we jullie allemaal tijdens een open dag of proefles, maar als je die gemist hebt hebben we een aantal rondleidingen gepland.
6 februari 2023
13 februari 2023
20 februari 2023
Er zal medio oktober een link gepubliceerd worden om je aan te melden.

‘t Visser draait doorrr…(online)
Mocht het niet mogelijk zijn om fysiek te komen kijken op het Visser hebben we een aflevering van ‘t Visser draait doorrr gelanceerd. Tijdens deze talkshow gehost door onze eigen docenten en leerlingen zullen de mooiste onderwijsaspecten van ‘t Visser aan bod komen.

 

Soms zijn er ouders die speciale vragen of wensen hebben of komt een toekomstige leerling uit een ander (internationaal) schoolsysteem. Of heb je een vraag over iets dat je gelezen hebt. Je kunt altijd contact opnemen met Mevr. Stevens, teamleider van de brugklas, via sme@vhl.nl