Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in Visser ‘t Hooft Lyceum Leiden. Het allerleukste is natuurlijk om de sfeer hier zelf te ervaren. Helaas zijn de opendagen en proeflessen voor aankomende leerlingen al allemaal weer geweest. Alleen voor groep 7 leerlingen is er nog een aanmeld link (scroll naar onder)

Vind je het leuk om af en toe te kijken wat er georganiseerd wordt op het Visser?
Neem dan een kijkje op onze instagram pagina: visserthooftlyceumleiden

Editie VHL (online)
Ook dit schooljaar hebben wij weer een live talkshow opgenomen met onze leerlingen om jullie zo te informeren over het Visser. Hieronder kun je de aflevering bekijken. Onderwerpen die dit jaar aan bod kwamen zijn: Camino Espagnol, Gymnasium, buitenlandse excursies, ervaringen van een brugger en er zit weer een prachtige muziek act en gedicht in.

Hieronder kun je de aflevering ‘t Visser draait doorrr… van vorig jaar bekijken. Onderwerpen die aan bod komen tijdens deze aflevering zijn: Tweetalig onderwijs, internationalisering, voetbal module, keuze modules, leerling betrokkenheid en alle aangeboden talen.

Groep 7
Voor groep 7 zal er op 7 juni een proeflessenmiddag georganiseerd worden.
Via onderstaande link kun je alvast inschrijven.
Groep 7 Proefles – 7 juni ’23

Vragen/ contact
Soms zijn er ouders die speciale vragen of wensen hebben of komt een toekomstige leerling uit een ander (internationaal) schoolsysteem. Of heb je een vraag over iets dat je gelezen hebt. Je kunt altijd contact opnemen met Mevr. Stevens, teamleider jaar 1 en 2 tweetalig onderwijs, via sme@vhl.nl

Leidsch Dagblad: open dagen ’21-’22

In het artikel uit Leidsch Dagblad lees je een impressie van de geslaagde open avond en open dag van vorig schooljaar ’21-’22
LD Open Dagen