We vinden het belangrijk dat je je snel thuis voelt op onze school. Kennismakingsactiviteiten zorgen ervoor dat je het Visser Leiden al snel als jouw school beschouwt.

Brugklas

De overstap naar de middelbare school kan spannend zijn. Je komt in een nieuwe klas en daarin wil je je prettig voelen. De kennismaking met klasgenoten en mentor is daarom al vóór de zomervakantie. Na de vakantie hebben we de introductiedagen. Daarop doen we gezellige spellen en activiteiten. Zo leer je elkaar en de school beter kennen en groei je steeds meer naar elkaar toe. We worden dan steeds meer een groep. De mentor speelt een centrale rol bij de positieve groepsvorming. De mentor is ook het eerste aanspreekpunt voor de leerlingen en voor u als ouder.

Bovenbouw

Het Visser Leiden is populair bij leerlingen die doorstromen vanuit het Visser Rijnsburg en Leiderdorp. Om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we een introductieprogramma voor deze leerlingen samengesteld. Er is nauw overleg met medewerkers van de betrokken vestigingen.